Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Partneri

Revitalstav

logo revitalstav zmenseneSpoločnosť REVITALSTAV s.r.o. bola založená 6. mája v roku 2008. Realizujeme výstavbu nových predsadených lodžií pre panelové a tehlové domy, vrátane dodávok na domy, na ktorých lodžie pôvodne neboli.

Celý článok

 

BAT-MAN

 

logo batmanV spoločnosti BAT - MAN, s.r.o. sa zaoberá vypracovaním odborných posudkov pre chránené živočíchy, spolupracujeme ako ekologickí konzultanti pri obnovách bytových domov a taktiež dodávame hniezdne búdky pre vtáky a netopiere. Vyrábame viacero vlastných typov búdok z certifikovaného XPS   polystyrénu, ktorý je veľmi dobre zapracovateľný aj do zatepľovacích systémov.

 

Celý článok

 

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

altTÜV SÜD - Viac istoty. Viac hodnoty.

Každý deň sa na celom svete obracajú zákazníci na TÜV SÜD s otázkami: "Môžeme to, čo robíme, robiť lepšie, rýchlejšie, efektívnejšie a s väčším ohľadom na životné prostredie? Ako dosiahnuť rovnováhu medzi kvalitou, ziskom a trvalo udržateľným rozvojom? "

Celý článok

 

Beta Control s.r.o.

altSpolečnost Beta Control nabízí celou řadu zajímavých a žádaných služeb v moderních oborech, především pak v oblasti vývoje, ve kterém patříme mezi lídry na trhu. Mezi naše první činnosti patří vývoj elektronických řídicích systémů, kterému se věnujeme bezmála 20 let a v současné době i nadále patří řídicí systémy mezi pilíře naší činnosti. 

Celý článok

 

BMS, s.r.o.

altBratislavská metrologická spoločnosť, s.r.o. vznikla dňom 13.03.2004, zapísaním do Obchodného registra, oddiel Sro, vložka č. 30939/B Bratislava I, ako následník autorizovaného a akreditovaného metrologickáho laboratória Bratislavskej teplárenskej, a.s. Bratislava a Západoslovenských energetických závodov š.p. Bratislava.

Celý článok

 
Viac článkov...
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836