Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Partneri

BAUMIT spol. s r.o.

logo baumitBaumit pôsobí na Slovensku od r. 1994 a v súčasnosti zamestnáva viac ako 140 zamestnancov. Spoločnosť sídli v Bratislave a vlastní dva výrobné závody - v Rohožníku a v Lietavskej Lúčke. Vízia Baumitu smerom do budúcnosti je jasná. Prioritnou aj naďalej ostáva orientácia na zákazníka, jeho potreby a požiadavky.

Celý článok

 

Generali Poisťovňa, a. s.

generali groupPoisťovňa Generali pôsobí na slovenskom trhu už 20 rokov. Je univerzálnym poisťovateľom poskytujúcim produkty tak životného, ako aj neživotného poistenia, či už fyzickým alebo právnickým osobám. Cieľom poisťovne je neustále monitorovať požiadavky trhu, prinášať kvalitné a inovatívne produkty a poskytovať svojim klientom prvotriedne služby, tak pri finančnom poradenstve, ako aj v prípade, že nastane poistná udalosť.

Celý článok

 

FINLEGAL services s.r.o.

finlegal 01 bSúdne a následné exekučné konanie je niekedy rýchlejšie a efektívnejšie ako mimosúdne vymáhanie. Poraďte sa s nami.

Celý článok

 

MONTY Pro

montypro logo maleSpoločnosť MONTY Pro spol. s r.o. vznikla v roku 2000 na základe 13 ročných skúseností jej zakladateľov s realizáciou stavebných prác na Slovensku a v Nemecku. Do roku 2006 kontinuálne rástla a postupne zvyšovala podiel zatepľovania a obnovy bytových domov v portfóliu jej prác.

Celý článok

 

Techem

Techem ako popredný dodávateľ energetických služieb podporuje perspektívny cieľ - efektívne a tým úsporné zaobchádzanie s energiou a vodou.

Celý článok

 

Revitalstav

logo revitalstav zmenseneSpoločnosť REVITALSTAV s.r.o. bola založená 6. mája v roku 2008. Realizujeme výstavbu nových predsadených lodžií pre panelové a tehlové domy, vrátane dodávok na domy, na ktorých lodžie pôvodne neboli.

Celý článok

 

BAT-MAN

 

logo batmanV spoločnosti BAT - MAN, s.r.o. sa zaoberá vypracovaním odborných posudkov pre chránené živočíchy, spolupracujeme ako ekologickí konzultanti pri obnovách bytových domov a taktiež dodávame hniezdne búdky pre vtáky a netopiere. Vyrábame viacero vlastných typov búdok z certifikovaného XPS   polystyrénu, ktorý je veľmi dobre zapracovateľný aj do zatepľovacích systémov.

 

Celý článok

 

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

altTÜV SÜD - Viac istoty. Viac hodnoty.

Každý deň sa na celom svete obracajú zákazníci na TÜV SÜD s otázkami: "Môžeme to, čo robíme, robiť lepšie, rýchlejšie, efektívnejšie a s väčším ohľadom na životné prostredie? Ako dosiahnuť rovnováhu medzi kvalitou, ziskom a trvalo udržateľným rozvojom? "

Celý článok

 

Beta Control s.r.o.

altSpolečnost Beta Control nabízí celou řadu zajímavých a žádaných služeb v moderních oborech, především pak v oblasti vývoje, ve kterém patříme mezi lídry na trhu. Mezi naše první činnosti patří vývoj elektronických řídicích systémů, kterému se věnujeme bezmála 20 let a v současné době i nadále patří řídicí systémy mezi pilíře naší činnosti. 

Celý článok

 

BMS, s.r.o.

altBratislavská metrologická spoločnosť, s.r.o. vznikla dňom 13.03.2004, zapísaním do Obchodného registra, oddiel Sro, vložka č. 30939/B Bratislava I, ako následník autorizovaného a akreditovaného metrologickáho laboratória Bratislavskej teplárenskej, a.s. Bratislava a Západoslovenských energetických závodov š.p. Bratislava.

Celý článok

 
Viac článkov...
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836