Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Aktuality 5. týden 2018

29. 1. 2018|

Na fotovoltické panely dá štát nižšiu dotáciu


Najviac rástli ceny bytov Čechom, Slováci sú až na 11. mieste


ÚSPORA ENERGIE A VODY VĎAKA RÁDIOVÉMU ODPOČTU


Televízny kanál pre vaše kvalitné bývanie

Viete ako pripraviť bytový dom na zimu? Ako prebieha meranie a následné rozúčtovanie tepla a teplej vody vo vašom dome? Pokiaľ si kladiete rovnaké otázky, staňte sa odberateľom televízneho kanálu Pre náš dom TV a poskytneme vám odpovede.

Orientovať sa v záplave informácií je čím ďalej, tým zložitejšie. Veľakrát sa stáva, že napísaný postup nie je zrozumiteľný a je príliš zdĺhavý, nezaujme našu pozornosť, a tak je pre nás jednoduchšie konzumovať informácie pasívne než aktívne vyhľadať a čítať. Pomocou Youtube kanálu k vám dostaneme jednoduchšie viac informácií s témami, ktoré sú zložité na vysvetlenie. A tak sme sa rozhodli a v apríli spustili nový komunikačný spôsob a to televízny kanál Pre náš dom TV.

PND TV je určený všetkým, ktorí sa snažia zoznámiť so základmi správy a údržby bytového domu. Pomáha k jednoduchšiemu pochopeniu a vysvetleniu zábavne-náučnou formou. Výhodou je dostupnosť pre širokú verejnosť. Nie je tajomstvom, že v priebehu roka realizujeme celý rad vzdelávacích seminárov. Televízny kanál Pre náš dom TV ponúka stručný prehľad tém, ktoré bežne zmieňujete na našich seminároch, a tým sa tak môžu dostať aj k ľudom, ktorí sa z rôznych dôvodov nemôžu seminárov zúčastniť.

Ako odoberať náš televízny kanál nájdete TU.

 

 

Posledná úprava (Pondelok, 29 Január 2018 09:21)

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836