Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Televízny kanál pre vaše kvalitné bývanie


Viete ako pripraviť bytový dom na zimu? Ako prebieha meranie a následné rozúčtovanie tepla a teplej vody vo vašom dome? Pokiaľ si kladiete rovnaké otázky, staňte sa odberateľom televízneho kanálu Pre náš dom TV a poskytneme vám odpovede.

tv kanal_pnd

 Orientovať sa v záplave informácií je čím ďalej, tým zložitejšie. Veľakrát sa stáva, že napísaný postup nie je zrozumiteľný a je príliš zdĺhavý, nezaujme našu pozornosť, a tak je pre nás jednoduchšie konzumovať informácie pasívne než aktívne vyhľadať a čítať. Pomocou Youtube kanálu k vám dostaneme jednoduchšie viac informácií s témami, ktoré sú zložité na vysvetlenie. A tak sme sa rozhodli a v apríli spustili nový komunikačný spôsob a to televízny kanál Pre náš dom TV.

PND TV je určený všetkým, ktorí sa snažia zoznámiť so základmi správy a údržby bytového domu. Pomáha k jednoduchšiemu pochopeniu a vysvetleniu zábavne-náučnou formou. Výhodou je dostupnosť pre širokú verejnosť. Nie je tajomstvom, že v priebehu roka realizujeme celý rad vzdelávacích seminárov. Televízny kanál Pre náš dom TV ponúka stručný prehľad tém, ktoré bežne zmieňujete na našich seminároch, a tým sa tak môžu dostať aj k ľudom, ktorí sa z rôznych dôvodov nemôžu seminárov zúčastniť.

Aby dom dobre fungoval, je potrebné, aby základné množstvá informácií mal každý vlastník bytovej jednotky, teda nielen štatutárny orgán (predseda). A to nie je len povedomie o základných technických potrebách budov, ale tiež ekonomické a právne povedomie. Aby každý, kto v bytovom dome žije a má na ňom vlastnícky podiel, vedel, ako sa oň správne a zodpovedne starať a aby tiež vedel o čom hlasuje na zhromaždení a rozumel predkladaným informáciám.

Našim cieľom je profesionalizácia ľudí, ktorí sa dokážu riadne starať o svoj majetok a budú vedieť kontrolovať činnosti, ktoré budú viesť k skvalitňovaniu bývania. Veríme, že vzdelávaním v danej oblasti sa dá predísť množstvu škodám. Prevencia je zároveň aj finančne menej nákladnou než riešenie následkov zanedbaného stavu budovy.

Staňte sa stálymi odberateľmi nášho youtube kanálu a buďte s nami v obraze! Domy nie je nutné zbúrať, len je nevyhnutné sa o ne zodpovedne starať.

VIDEOKANÁL PRE NÁŠ DOM TV

 

Trápi vás nejaký problém vo vašom dome? Neviete si dať rady a boli by ste radi, ak by sme o tom natočili video? Nie je nič jednoduchšie ako nám poslať svoje námety na: info(zavinac)prenasdom.sk

 

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836