Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Guardian Clarity

 6. 5. 2016|

 Antireflexné sklo Guardian Clarity™:
Krásna fasáda s doposiaľ nepoznaným výhľadom

 

Bertrange, Luxembursko, 6. mája  2016 – Sklo sa tradične používa na vytvorenie ochrannej bariéry voči okolitému prostrediu. Výber nesprávneho skla však môže ovplyvniť celkový vzhľad, pretože vznikne neželaný odlesk svetla či odraz okolia. Zároveň sa obmedzí prenos svetla, čo negatívne ovplyvní estetickú stránku. Guardian Clarity™ je to správne sklo, s ktorým uvidíte rozdiel.

Sklá s bežnou povrchovou úpravou odrážajú svetlo v takom množstve, že môže obmedziť našu schopnosť jednoducho a zreteľne cez ne vidieť.  V niektorých prípadoch je akékoľvek obmedzenie neprípustné. Napríklad v prípade výkladov obchodov, ktoré kvôli rozptyľujúcemu odrazu svetla strácajú svoj „šmrnc“, či u vyhliadkových miest, z ktorých neuvidíte dokonale jasné obrysy pre nepríjemný odlesk, alebo u reštaurácií s fantastickým výhľadom, ktorý po západe slnka úplne zmizne. A to ani zďaleka nie je všetko.

Priehľadnosť a kvalita – prekračujeme hranice

Riešenie je však teraz na dosah. Spoločnosť Guardian Industries’ Glass Group in Europe, špičkový výrobca vysokokvalitného skla a kľúčový dodávateľ pre stavebný priemysel, predstavuje antireflexné sklo Guardian Clarity. Sklo Guardian Clarity s využitím najmodernejšej technológie povlakovania je ideálne na zasklenie priestorov, v ktorých nadmerná žiara a odraz predstavujú prekážku a cieľom je dosiahnuť vynikajúcu priehľadnosť.

Vďaka antireflexnému sklu sú fasády väčšmi prežiarené svetlom s minimálnym odrazom. Zaručuje vynikajúce optické vlastnosti pre fasády alebo akékoľvek iné využitie, pri ktorom je ohromujúci výhľad výhodou.

V kombinácii s ostatnými sklenými produktmi Guardian® môže prispieť k plneniu regulatívov a nariadení ohľadom energetickej účinnosti prostredníctvom tepelnej izolácie a/alebo využívaním solárnej energie. Tieto výhody môžete získať, ak sklo Guardian Clarity doplníte odporúčanými produktmi z radu SunGuard® a Guardian ClimaGuard®, ktoré ponúkajú možnosť využitia solárnej energie aj tepelnú izoláciu.
Clarity je u skiel Guardian UltraClear™ s nízkym obsahom železa štandardom, ktorý zaručuje krištáľovočistý a „odľahčený” vzhľad.

Antireflexné sklo Guardian Clarity ponúka vizuálne vlastnosti, ktoré dnes len tak nenájdete. Maximalizuje priehľadnosť vďaka väčšiemu množstvu svetla a minimálnemu odrazu.

Guardian Clarity ponúka niečo navyše práve tam, kde sa vám to hodí – pomáha vytvoriť fasády, ktoré sa v záplave budov priam vynímajú.

O spoločnosti Guardian Industries Corp.:
Spoločnosť Guardian je celosvetová spoločnosť, zaoberajúca sa viacerými oblasťami výroby so sídlom v Auburn Hills, Michigan. Má vedúcu pozíciu vo výrobe plaveného skla a výrobkov zhotovených zo skla pre komerčné, obytné a prepravné účely; vybavenia automobilov a v distribúcii stavebných výrobkov. Vďaka svojim výskumným a vývojovým centrám (Science & Technology Center pre sklo a Advanced Development Center pre vybavenie automobilov) je spoločnosť Guardian na čele inovácií. Jej skupina zaoberajúca sa vybavením automobilov, SRG Guardian, je jedným z najväčších výrobcov moderných, vysokohodnotných náterov na plasty. Spoločnosť Guardian s jej dcérskymi spoločnosťami a pobočkami zamestnáva 17 000 osôb a prevádzkuje zariadenia v Severnej Amerike, Európe, Južnej Amerike, na Strednom Východe a v Ázii. Navštívte www.guardian.com.

V prípade otázok prosím kontaktujte:

Česká republika/Slovenská republika
Guardian                    PRAM Consulting
Tomasz Gelio                Michaela Ivaničová
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.              Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.
Tel.: +48 34 323 9 364            Tel.: +421 259 396 160

Európa
Guardian                    EMG
Andrew Wilkins                Siria Nielsen
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.              Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.
Tel.: +352 28 111 862            Tel.: +31 164 317 036

guardian1
Kontakt: Andrew Wilkins
+352 28 111 862
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Kontakt PRAM Consulting
Michaela Ivaničová
+421 259 396 160
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.
     

Túto tlačovú správu a relevantné fotografie si môžete stiahnuť na www.PressReleaseFinder.com.

Posledná úprava (Pondelok, 30 Máj 2016 09:03)

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836