Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Rehau, s.r.o.

altPre energeticky úsporné stavby, využitie regeneratívnej energie, vodné hospodárstvo, ako aj mobilitu a Future Living dáva firma REHAU odpovede na ekologické a ekonomické témy budúcnosti. REHAU ako kompetentný partner v oblasti okenných a fasádnych prvkov, technického zabezpečenia budov a podzemného staviteľstva je TOP-dodávateľom na trhu.

REHAU na Slovensku

REHAU pôsobí na Slovensku už od roku 1992 spočiatku pod názvom Macomas s.r.o., neskôr bola táto spoločnosť premenovaná na REHAU s.r.o.

Spoľahlivosť a inovatívnosť

Vynikajúcimi inováciami a absolútnou spoľahlivosťou pretrváva REHAU už dlhé roky na špičke konkurenčných podnikov. Špecifické odvetvové know-how z troch oblastí činnosti stavebníctva, automobilizmu a priemyslu medzi sebou prepája, aby v oblasti produktov, poradenstva a servisu posilnil svoju vedúcu pozíciu na svetovom trhu vyzretou ponukou systémov a služieb. Dlhodobé podnikateľské usporiadanie robí REHAU nezávislým a spoľahlivým partnerom pre zákazníkov na celom svete.

Technika

V REHAU sprevádzajú inžinieri a technici výrobok od výskumu a vývoja až po jeho výrobu a použitie. Vďaka našim technickým metódam sa produkty dostávajú až do sériovej výroby a optimalizujú sa výrobné procesy. Majú na tom vysoký podiel aj naše špecializované a dobre organizované výrobné závody. Okrem toho sa neustále staráme o optimálne rámcové podmienky, ako napríklad logistiku až po dodávku v stanovenom čase.

                                                                                                                                                         ... viac sa k tejto téme dozviete tu

Kvalita

Zásady kvality platia nielen pre spolupracovníkov, ale aj pre dodávateľov:

  • Želania zákazníkov a ich nároky na kvalitu musia byť vždy splnené.  
  • Kvalitu dosahujeme plánovaním, výrobou, kontrolovaním a následným dohliadaním na ňu.
  • Kvalita zahŕňa služby, dodržiavanie stanovených termínov a kvalifikované spracovanie dopytu.
  • Vyvarovanie sa chybám predchádza ich odstraňovaniu. Príčiny chýb musia byť okamžite odstránené.
  • Procesy a systémy manažmentu kvality sú kontinuálne vylepšované.

                                                                                                                                                         ... viac sa k tejto téme dozviete tu

Životné prostredie

Ohľaduplnosť voči stále sa znižujúcemu množstvu surovín, ako aj vývoj inovatívnych systémov pre energeticky efektívne využitie energií, sú hlavnými témami budúcnosti, s ktorými sa spoločnosť REHAU už v súčasnosti úspešne vyrovnáva. Vyvíjajú a vyrábajú sa nielen ekologicky a ekonomicky rozumné systémové riešenia pre zákazníkov, ale celosvetovo činná podnikateľská skupina koná aj sama zodpovedne voči ľuďom a prírode. 
                                                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                         ... viac sa k tejto téme dozviete tu

Dlhodobý partner

Od založenia spoločnosti je snahou REHAU individuálnymi receptúrami objaviť nové oblasti využitia plastov. Smerovanie: nahradiť bežné plasty výkonnejšími polymérmi a kreatívnymi systémovými riešeniami ponúknuť zákazníkom rôznorodejšie využitie. 

Vo viac ako 170 pobočkách prispieva vyše 17.000 spolupracovníkov v 54 krajinách k úspechu a rastu spoločnosti. Na piatich kontinentoch vytvára spoločnosť REHAU kontinuálne svoju sieť, aby bola ako partner činná v mieste pôsobiska zákazníka. Aj v budúcnosti chce náš rodinný podnik zostať nezávislým a orientovať na strednodobé a dlhodobé ciele, namiesto toho, aby postavil do popredia krátkodobý zisk. Naše aktivity sú preto už v súčasnosti nasmerované na témy budúcnosti ako energetická efektivita, obnoviteľné zdroje, manažment vody, mobilita a život budúcnosti.

 

Kontakty

REHAU s.r.o.
Kopčianska 82A
850 00Bratislava
Slovenská republika
Tel:+421 02/ 68209110
 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836