Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Partneri

Alumistr Slovakia, s.r.o.

altSpoločnosť ALUMISTR Slovakia, s.r.o. pôsobí ako dcérska firma výrobcu hliníkových systémov pre stavebníctvo s priamym zastúpením na Slovensku.

Rovnako ako naša materská firma ALUMISTR s.r.o. v Českej republike ponúkame systémy z hliníkových zliatin s povrchovou úpravou komaxit, prípadne eloxovaný hliník pre hliníkove zábradlie a horné zasklenie balkónov a lodžií.

Neoddeliteľnou súčasťou sú konštrukcie pre altány a tzv. zimné záhrady so zastrešením.

Celý článok

 

Rehau, s.r.o.

altPre energeticky úsporné stavby, využitie regeneratívnej energie, vodné hospodárstvo, ako aj mobilitu a Future Living dáva firma REHAU odpovede na ekologické a ekonomické témy budúcnosti. REHAU ako kompetentný partner v oblasti okenných a fasádnych prvkov, technického zabezpečenia budov a podzemného staviteľstva je TOP-dodávateľom na trhu.

Celý článok

 

Weber - Terranova

logo WeberSpoločnosť Weber - Terranova patrí medzi popredné subjekty v oblasti priemyselnej výroby fasádnych materiálov a materiálov na povrchovú úpravu v interiéroch.

Celý článok

 

ISOVER

Svetová jednotka v izoláciách na sveteLogo Isover

Na Slovensku je ISOVER zastúpený Divíziou ISOVER, spoločnosti Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., so sídlom v Bratislave. Súčasťou spoločnosti sú aj divízie Rigips - www.rigips.sk, PAM a Weber - www.weber-terranova.sk.

Celý článok

 

Majes, výťahy a eskalátory a.s.

altVýroba, dodávka, montáž a rekonštrukcie vyhradených zdvíhacích zariadení
Individuálne vyskúšanie, overovacie skúšky, revízie a revízne skúšky zdvíhacích zariadení
.

Celý článok

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836