Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

MONTY Pro

montypro logo maleSpoločnosť MONTY Pro spol. s r.o. vznikla v roku 2000 na základe 13 ročných skúseností jej zakladateľov s realizáciou stavebných prác na Slovensku a v Nemecku. Do roku 2006 kontinuálne rástla a postupne zvyšovala podiel zatepľovania a obnovy bytových domov v portfóliu jej prác.

V roku 2006 vstúpil do firmy Rakúsky Holding R.O.M., ktorý realizuje obnovu bytových domov vo Viedni a okolí v objeme 25 000 000,-€ ročne. Následne, okolo roku 2009 nastal prudký nárast finančného obratu a firma sa stala jedným z lídrov komplexnej obnovy bytových domov. Postupne rozšírila ponuku svojich služieb o obnovu rozvodov ZTI, výťahov, elektroinštalácií a interiérov. V ďalšom období firma investovala do kvalitných manažérov so zámerom zvýšenia profesionality stavebných prác a procesov. Prioritou spoločnosti je spokojný zákazník a dlhodobo udržateľný rast, ktorý je možné dosiahnuť iba profesionálnou prácou.

V súčasnosti Monty pro disponuje s približne 20-timi riadiacimi pracovníkmi a 300 zaškolenými remeselníkmi, klampiarskou a zámočníckou dielňou, vlastnými skladovými priestormi a nákladnou dopravou.

V súčasnosti Monty pro disponuje s približne 20-timi riadiacimi pracovníkmi a 300 zaškolenými remeselníkmi, klampiarskou a zámočníckou dielňou, vlastnými skladovými priestormi a nákladnou dopravou.

Vízia spoločnosti

Vytvárať hodnoty, ktoré prevyšujú ceny a pomáhajú naším zákazníkom, zamestnancom, spolupracovníkom a majiteľom stať sa lepšími ľuďmi. Prajeme si, aby všetci zúčastnení mali z našej služby dlhodobo dobrý pocit.

Ocenenia

Naša spoločnosť sa aktívne účastní na činnostiach spojených so stavebníctvom na Slovensku. Sme členmi zoskupení Združenie pre podporu obnovy bytových domov a Združenia pre zatepľovanie budov, ktoré zoskupujú výrobcov materiálov, realizátorov zatepľovacích systémov ETICS, správcov bytových domov a vysokoškolských profesorov, teda všetkých tých ktorý sa zaoberajú obnovou a odstránením porúch bytových domov. Súčasťou našich štandardov je systém riadenia kvality EN ISO 9001:2008.

Kontakt

Sídlo

Mlynské nivy 56
Bratislava
821 05

Fakturačná adresa

Mierová 4
Bratislava
821 05

IČO: 35791101
DIČ: 2020245370
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

 

 

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836