Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

Revitalstav

logo revitalstav zmenseneSpoločnosť REVITALSTAV s.r.o. bola založená 6. mája v roku 2008. Realizujeme výstavbu nových predsadených lodžií pre panelové a tehlové domy, vrátane dodávok na domy, na ktorých lodžie pôvodne neboli.

Súčasťou kompletnej dodávky je demontáž pôvodných balkónových konštrukcií so zábradlím, vrátane výrezov panelov pre balkónové zostavy, usadenie nových CERTIFIKOVANÝCH prefabrikovaných dielcov lodžií, vrátane betónového, alebo kovového zábradlia, ďalej vykonávame montáž klampiarskych prvkov, náterov, terénnych úprav atď. Všetky podklady nutné pre realizáciu sú spracované odborníkmi s dlhoročnou praxou na technológiu predsadených lodžií systému REVITAL. V prípravnej fázy sa spracováva projekt a statické posúdenie priamo pre Váš dom.

Životnosť nami realizovaných stavieb je zaručená vysokou kvalitou používaných materiálov a odborne prevedenou prácou od našich 28 stálych zamestnancov s dlhoročnou skúsenosťou v obore.

Keďže sme výrobcovia prefabrikovaných dielcov lodžií, sme schopný uspokojiť všetky priania klientov, pokiaľ sú technicky uskutočniteľné. Vďaka vlastnej výrobe sme schopní garantovať najvyššiu možnú kvalitu dodávaných lódžiových výrobkov. Naše výrobky sú náležíte certifikované a testované v STAVEBNOM TECHNICKO -SKUŠOBNOM ÚSTAVE . Ďalej je kontrola kvality riadená internými smernicami firmy. Snažíme sa prácu robiť poctivo, kvalitne s maximálnou možnou starostlivosťou o zákazníka a to nielen pred a v priebehu, ale aj po realizácií stavby. Dbáme na to, aby náš zákazník bol čo najviac informovaný o technológii predsadených lodžií a na základe týchto informácií sa mohol rozhodnúť, aký typ balkónov si zvolí.

Naším mottom je: Rýchlosť realizácie + vysoká kvalita + dobrá cena = spokojný zákazník.

Kontakt

 

REVITALSTAV SK s.r.o.
Kragujevská 12
010 01 Žilina
Slovenská Republika

Pobočka Martin:
E. B. Lukáča 2
budova Martimex
036 01 Martin

Pobočka Partizánske:
Februárová 153/3
958 01 Partizánske

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836