Poradenstvo, podpora a aktuálne
informácie pre každý bytový a rodinný dom

 

Tlačové správy

Správa domu? Žiadny problém!

Staňte sa pridruženým členom občianskeho združenia Pre náš dom a správa bytového domu už pre vás nebude žiadny problém. Ponúkame vám pomocnú ruku v oblasti zvyšovania kvality bývania.

Celá TS

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

altTÜV SÜD - Viac istoty. Viac hodnoty.

Každý deň sa na celom svete obracajú zákazníci na TÜV SÜD s otázkami: "Môžeme to, čo robíme, robiť lepšie, rýchlejšie, efektívnejšie a s väčším ohľadom na životné prostredie? Ako dosiahnuť rovnováhu medzi kvalitou, ziskom a trvalo udržateľným rozvojom? "

TÜV SÜD ponúka zákazníkom riešenia pre rôzne problémové oblasti, ale navyše prináša aj hmatateľnú ekonomickú pridanú hodnotu. Motto "Viac istoty.Viachodnoty."tak vyjadruje náš prístup ku všetkému, čo robíme. Pri spolupráci poskytujeme zákazníkom konzultácie aj priebežné odborné poradenstvo s cieľom dosiahnuť udržateľný pokrok.

Spoločnosť TÜV SÜD bola založená v roku 1866 a jej centrála sa nachádza v nemeckom Mníchove. Sme jedným z popredných svetových poskytovateľov služieb odbornej technickej podpory.

Dnes máme viac ako 18.000 zamestnancov na 800 miestach a s klientmi spolupracujeme kdekoľvek na svete. Naši odborníci technologickí nadšenci, ktorí sa inšpirujú Vašim podnikaním a jeho možnosťami. V duchu spoločne zdieľaného presvedčenia, že technológia by mala zlepšovať životy ľudí, spolupracujeme s našimi zákazníkmi na optimalizáciu ich činností, pomáhame im pri vstupe na globálne trhy a zvyšujeme ich konkurencieschopnosť.

História

Naša história: od inšpektorátu po poskytovateľa služieb

Korene spoločnosti TÜV SÜD siahajú až k prvému združeniu pre kontroly parných kotlov, ktoré prevádzkovatelia parných kotlov založili v roku 1866 v Mannheime ako regulačný orgán pre súkromný sektor. Cieľom tohto inšpektorátu bolo "chrániť ľudí, životné prostredie a majetok pred rizikami technológie". V nasledujúcich rokoch sa obdobné združenia objavili vo všetkých priemyselných centrách po celom Nemecku (v Bádensku, Bavorsku, Hessensku a Sasku). V Bavorsku bolo napríklad zriadené revízne združenie "Bayerischer Dampfkessel-Revisions-Verein".

Tieto združenia (ktoré sa po sérii fúzií vyvinuli do dnešných dcérskych spoločností TÜV SÜD) v súlade s technologickým rozvojom postupne rozširovali svoje pole pôsobnosti - pridávali oblasti činnosti, ako napríklad elektrina, motorové vozidlá, požiarna bezpečnosť, elektrárne, osobné výťahy, lanové dráhy, jadrové elektrárne, ochrana životného prostredia, bezpečnosť výrobkov a systémov manažérstva.

V posledných desaťročiach sme svedkami konzistentného pokroku v internacionalizácii aktivít TÜV SÜD na jednotnom európskom trhu, v Severnej Amerike, Ázii a Tichomorí. Dnes je TÜV SÜD globálnym poskytovateľom technických služieb.

Poslanie

TÜV SÜD prináša vyššiu bezpečnosť a pridanú ekonomickú hodnotu.

Naše tímy odborníkov disponujú komplexnými znalosťami z mnohých odborov priemyslu a spolupracujú s Vami na optimalizácii všetkých procesov vo Vašej spoločnosti. Poskytujeme konzultácia a priebežné odborné poradenstvo, ktoré vedie k dosiahnutiu tých najlepších riešení v oblastiach technológie, systémov i odborných znalostí.

 Zvyšujeme tak konkurencieschopnosť našich zákazníkov po celom svete.

Motto 

"Mehr Sicherheit. Mehr Wert." čiže "Viac istoty. Viac hodnoty." - to je hlavná filozofia služieb ponúkaných TÜV SÜD a podstata poslania spoločnosti.

Kontakty

TÜV SÜD Slovakia s.r.o. riaditeľstvo Bratislava
Jašíkova 6
821 03 Bratislava
tel: +421(2) 48 29 12 86
fax: +421(2) 48 29 12 66
email: tuvslovakia(at)tuvslovakia.sk

 
PND TV
Odporúčame

facebook logo-youtube


 


termovizie banner 1 20150409 1884119836